Évzáró Alfa Romeo és RC modelltalálkozó

Hajdúszoboszló, Extreme Airfield Modellpálya és Szabadidő Központ / 2018. december 30.,
Évzáró Alfa Romeo és RC modelltalálkozó kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón az Extreme Airfield Modellpálya és Szabadidő Központ területén december 30.-án
Programok

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az Extreme Airfield Hajdúszoboszlói modellpályára egy izgalmas családi rendezvényre!
A modellezés tanít, nevel, szórakoztat!

Interaktív programjaink megvalósulásával az eddigi modelltalálkozóktól eltérően nem csak a modelleké és a modellezőké lesz a főszerep. Egyesületünk összeállított egy komplex interaktív programcsomagot, amelynek köszönhetően a modelltalálkozóra kilátogató gyermekek és felnőttek aktívan is belekóstolhatnának a modellezés világába. Célunk, hogy a rendezvény ideje alatt folyamatosan lehetőséget biztosítsunk aktív modellezésre, bevonva a kilátogató lakosságot, turistákat, hogy a családok tartalmas és kreatív módon tölthessék el idejüket. Interaktív programjaink minden esetben tapasztalt modellező közreműködésével zajlanak! A programokban használt távirányítású eszközök nem játékok, hanem üzembiztos, minőségi RC modellek.