Meditáció - csakrák

Cegléd, Kossuth Művelődési Központ, Kaszinó / 2020. január 22., Ingyenes!
Harmónia Klub – a test, a lélek és szellem összhangjáért
Meditáció - csakrák Cegléd plakát
Meditáció - csakrák Cegléd
Első előadás: január 22. szerda, 18:00 // Kaszinó
Téma: meditáció | részletesen a csakrákról

Valószínűleg mindannyiunk számára ismerős, hogy a hétköznapi rohanásban néha elveszítjük önmagunkat és így a testi-lelki egyensúlyunkat. Ebben próbál segítséget nyújtani a Kossuth Művelődési Központ új klubja. A Harmónia Klub legfőbb célja, hogy segítséget, használható módszereket nyújtson mindazok számára, akik szeretnék megtalálni a kiegyensúlyozott élet titkát.

Az klub első alkalmával egy közös meditációra hívják az érdeklődőket, majd pedig a csakrákkal ismerkedhetnek meg részletesebben!

Mi is az a csakra?
A csakrák az ember energiamezőjében, étertestében található örvénylő és egymással is kommunikáló energiaközpontok. Mindannyiunk bensejében hét, kerékhez hasonlatos csakra forog. Ha a forgási irány megváltozik és kifelé irányul, az energia a csakrákból kiáramlik. Egy jól működő csakra megtartja az energiát. Ha az energia a csakrákban nem marad meg tartósan, annak több oka lehet. Amikor túlterheltek, stresszesek, feszültek vagyunk, rossz gondolataink vannak, akkor a csakrákat érdemes időközönként feltölteni, harmonizálni, nehogy valamelyik alulműködése egy másik túlműködéséhez vezessen.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a klub, akkor tartson Velünk és keresse Velünk együtt az összhangot!

Az első előadás előadója:
Nagyné Hőgye Csilla
Ingyenes program | Ceglédi Kaszinó: Cegléd, Felház u. 62.

Szervező:
Kossuth Művelődési Központ | Cegléd, Kossuth tér 5/a | +36 53 505 041 | www.cegledikultura.hu | fb: kossuthmuvelodesikozpont | instagram: kmk_cegled