Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncertje

Balatonföldvár, 8623 Balatonföldvár Bajor Gizi sétány 1. / 2019. augusztus 9.,
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez.
De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató Aréna koncert után turnéra induljon.
A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.

Dés László vendége a kiváló színésznő, BÁSTI JULI, akivel a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban koncerteztek is sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.
Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.
Nem mindennapi zenei élmény várható. És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy
Mi vagyunk a Grund!

Jegyárak:
3.900 Ft (Normál jegy) | 4.900 Ft (Elsőbbségi jegy) | 10.000 Ft (Mecénás jegy)
Esőnap: 2019. augusztus 12. (hétfő) 20:30

Jegyek elérhetők:
https://www.kultkikoto.hu/mi-vagyunk-a-grund---des-laszlo-koncertje-vendeg-basti-juli