Murcifesztivál és Szüreti Felvonulás

Ábrahámhegy, Községi Strand, Művelődési Ház / 2016. október 1. - 2016. október 2.,
„120 éves korig elvárunk mindenkit!”- hirdeti az ábrahámhegyi Murcifesztivál, ahol fúvósok, mazsorettek kisvonat kíséretében ünneplik meg az idei szüreti termést. Kicsiket és nagyokat is várnak egy hamisítatlan falusi vigasságra!
Murcifesztivál és Szüreti Felvonulás Ábrahámhegy
Az ábrahámhegyi szüreti mulatságon lesz vigasság, sokadalom, dínomdánom ünnep, hiszen a szorgos gazdák leszüreteltek! Vár mindenkit a szüreti menet majd a bál! A felvonulás a strandról indul majd Sziget utca - vasúti átjáró - Iskola utca - focipálya - Patak utca - Önkormányzat Művelődési Ház útvonalon. A megállókban fergeteges tánccal, és szüreti nótákkal szórakoztatjuk a közönséget.

A szüreti menet délután 13.00 órakor indul!

A strandra visszaérve Vella Zsolt polgármester úr és a jó Lacibetyár köszöntője után a Tördemici Táncosok, Hamar Gyurka, Teca és Marcsa Gólyalábas Perpatvara, Somos Zoltán és Farkas Edina Operett műsora, majd a Batsányi Táncegyüttes következik.

Ezután a szórakozást Magyar Rózsával folytathatják a kedves vendégek! Na de ezzel még nincs semminek sem vége, hiszen ezután, a Jó Lacibetyárral mulathatnak, majd Lázár Zsolt muzsikájával egészen éjjel 2 óráig.