VIII. DobMánia Tábor

Nagykőrös, Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola / 2017. július 14. - 2017. július 20.,
VIII. DobMánia Tábor Nagykőrös plakát
VIII. DobMánia Tábor Nagykőrös
A DobMánia Tábor megalapítója, művészeti vezetője Bordás József dob-művész, zenetanár a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja.
Mottója: “nem dobosokat, zenészeket képzünk”.

A részvételi díj április 05-ig 44.000 Ft utána 49.000 Ft.
A DobMánia Tábor részvételi díja magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, 5 workshop-ot, 5 koncertet, 10 dobórát.

A tábor egy hétfőtől péntekig tartó kurzussorozat, esténként személyesebb, baráti beszélgetésekkel a tanárok, előadók és a táborlakók között. A dobórák stílusokra bontva szaktanárok segítségével, zenekari gyakorlattal, csoportos foglalkozásban zajlanak.
Reggel 9 óra és 12 óra között dobórákat tartunk, majd ebéd után 13 óra és 15.30 óra között a csoportokra osztott növendékek újra dobórán vesznek részt, egy másik tanár foglalkozásán. Hazánk kiemelkedő dob-művészei workshop-okat, szakmai kurzusokat tartanak minden nap 16 óra és 17 óra között.
A kurzus után szabadprogram keretén belül 40 dobfelszerelés és 25 elektromos dobfelszerelés várja a növendékeinket a gyakorlásra, vagy pihenéssel, sportolással is tölthetik szabadidejüket. A vacsora után a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakkollégium udvarán felépített fesztiválhelyszínünkön mindenki számára ingyenesen látogatható koncertet tartunk tanáraink és a növendékek közreműködésével úgy, hogy hazánk kiemelkedő énekeseit, zenei ikonjait látjuk vendégül.

Tanári kar:
Bágyi Balázs, Bordás József, Bordás Zoltán, Berdisz Tamás, Korompay Zsolt, Krecsmáry Zsolt, Martonosi György, Perger “Gustavito” István