Húsvéti vásár Szépalmán!

Zirc / 2023. április 7. - 2023. április 10., Ingyenes!
2023 Április 07., Péntek 13:00 - 2023 Április 10., Hétfő 18:00
Húsvéti hangulat négy napon át a Bakonyban, Szépalmán!
Húsvéti vásár Szépalmán! Zirc
Várunk minden kedves állatbarátot a hat országban tevékenykedő Gut Aiderbichl Alapítvány húsvéti vásárán. Idén először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Gut Aiderbichl szépalmai húsvéti vására.
Érezhetően erősödik a nap, sokkal hangosabban csiripelnek a madarak, lassan színesebbé válnak a rétek, és mindennek tavaszi illata van. Amíg a vadon élő madarak teljes hangerővel ünneplik ezt a kedves időszakot, a megmentett állatok pedig élvezik a melegítő napsugarakat a Gut Aiderbichlnél, azalatt magyarországi birtokunkat szorgalmasan díszítik, hogy minden látogató teljesen elmerülhessen a húsvéti hangulatban.

Színes tojásokkal, húsvéti koszorúkkal és barkával díszített standok invitálnak a nézelődésre. A testi jólétről helyi finomságokkal gondoskodunk egy közel 100 éve épült istállóépületben.

NAPI PROGRAM (péntek-hétfő 13-18 óra között):

póniápoló állomás
séta az állatokkal
junior állatápoló program
állatok etetése
körbevezetések
kézműves foglalkozások
HÚSVÉT VASÁRNAP ÉS HÚSVÉT HÉTFŐN:

húsvéti tojásvadászat gyerekeknek
A belépés ingyenes!

A rendezvény kutyabarát, pórázon vezetve várunk minden kutyát!
További információ és jelentkezés vásárosoknak: szepalma@gut-aiderbichl.com

Megközelítés: FONTOS! A GPS-be ezt írd be: Borzavár, Millenniumi Emlékpark, kizárólag Borzavárról vezet jó minőségű aszfaltút Szépalmára (3 km). Amennyiben Szépalmapusztát írod be a GPS-be, Bakonybél felé visz a GPS, ahonnan NEM lehet megközelíteni a területet biztonságosan.