Táplálkozásunk révén több ezer fehérjével
találkozunk naponta - ami egyáltalán nem
biztos, hogy mind hasznunkra válik. Ételintolerancia alakul ki, ha az emésztés során bizonyos
ételek a hasznosulás helyett valamilyen kóros
immunválaszt keltenek. Sajnos sokan nincsenek tudatában annak, ha olyan élelmiszert
fogyasztanak ami ártalmas lehet számukra,
pedig számos betegség és életminőséget
megrontó állapot hozható összefüggésbe
az ételintoleranciával, ami manapság szinte
népbetegséggé vált.
Ilyenek az ekcéma és a bőrproblémák, a migrén, krónikus gyulladások, emésztőszervi panaszok, puffadás, a ma egyre gyakoribb légzőszervi allergiák, valamint az asztma, de sok
autoimmun kórkép hátterében is fehérjeérzé-kenység húzódik...
Mitől alakul ki és mit tehetünk az ételintolerancia ellen?
Jegyár: 1000 Ft
Jegyek kaphatóak a jegy.hu oldalon és a szálloda recepcióján