Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje

Cegléd, Kossuth Művelődési Központ színházterem / 2020. szeptember 7.,
Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje Cegléd plakát
Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje Cegléd
A június 8-ra módosított 19.00 órás Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai // Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje c. előadásunk a Kossuth Művelődési Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2020. szeptember 7. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, ugyanarra a helyre, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket június 21-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor vagy a vásárlás helyén tudja visszaváltani (ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni), vagy ha az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta, úgy 2020. 06. 21-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)
Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata