Maratonman 2023

Balatonfüred, Vitorlás tér / 2023. április 15.,
Generali Run Balatonfüred! A 2023-as Generali Run versenyünket új időpontban, április közepén szervezzük meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron tizedik alkalommal. Ismét lesz Maraton, így a résztvevők összesen négy táv közül választhatnak, a maratoni és félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető.
Maratonman 2023 Balatonfüred
A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont. Várunk titeket 2023. április 15-én. Balatonfüreden!

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend balatonfüredi eseményünk, amelyet 2023-ban, április közepén szervezünk meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron TIZEDIK alkalommal.

A pálya érinti a Tagore sétányt, futókörünk zárt, ahova járművel behajtani tilos, tehát mindenki biztonságos körülmények között versenyezhet. Eseménypólóink beszállítója továbbra is a Mizuno, a komplett frissítésről a BioTechUSA gondoskodik! 2022-ben is óriási siker volt a Dallmayr & Delifrance Breakfast Garden, így 2023-ban megismételjük a füredi reggelit, ezúttal meleg teával és kávéval – ide várjuk az első 1000 versenyzőnket!

TÁVOK
6,5 km // 10,5 km // 21,1 km // 42,2 km

GYERMEKFUTAMOK
1 km - 2,6 km

KATEGÓRIÁK

Egyéni férfi
Egyéni női
Maraton és félmaraton váltó
Babakocsis Futam