Pünkösdi Eljegyzés Badacsonyban

Badacsonytomaj, Badacsonytomaj, templom - Badacsony-hegy - Rózsakő - Szegedy Róza Ház / 2017. június 4., Ingyenes!
Romantikus eljegyzés Pünkösdkor, a Rózsakőnél! Gyere el a pároddal, ne hagyjátok ki az élményt! Várunk benneteket június 4-én!
Pünkösdi Eljegyzés Badacsonyban Badacsonytomaj
A Badacsony valaha működő vulkán volt, és egyszer csak legurult róla egy szikladarab, ami jelentős hatással lehetett a szerelemi életre. A legenda szerint ugyanis, ha egy szerelmes pár ücsörög egy kicsit a Rózsakövön háttal a Balatonnak, egy éven belül összeházasodnak és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Ez a legenda él tovább a pünkösdvasárnapi eljegyzésekben is. Ilyenkor a párok és vendégeik a badacsonytomaji Bazalttemplomtól felsétálnak a Badacsony-hegyre, a Rózsakőhöz, ahol ünnepélyes keretek között megtörténik a ceremónia. (Ha valaki idén szeretne megházasodni, és meg is van hozzá a megfelelő partner, megéri jelentkeznie a pünkösdi eljegyzésre, hiszen a legenda örök boldogságot ígér!) Már jóval a kézfogó előtt kiválasztják az Eljegyzési Bort, amit majd a Szegedy Róza Háznál csapra is vernek. Ráadásul a legszerencsésebb pár egy hosszú hétvégényi próba nászutat is nyer a Vulkánok Völgyében, Badacsonyban.

Hogyan is lehet jelentkezni?
Küldj egy rövid fényképes bemutatkozást a badacsonytomaj@tourinform.hu e-mail címre. Pár mondatban írd le a találkozásotok történetét, a hobby-tokat vagy bármit, amit fontosnak tartasz elmondani magatokról.