Hírek

2017. március 27.
Kiszámíthatóbb idegenforgalmat, valamint hosszabb turistaszezont igyekszik teremteni Badacsonytomaj Önkormányzata a településen és annak környékén a vendéglátásban érdekelt valamennyi fél bevonásával, és a potenciális vendégkör egységes megszólításával. Összehangolt szolgáltatásokkal biztosítják, hogy minden időszakban kikapcsolódhassanak a vendégek, akiket újragondolt kommunikációval tájékoztatnak a lehetőségekről.
2016. szeptember 1.
Egy hét alatt több mint 2000 látogató fordult meg a balatonfüredi Vaszary Galériában, ahol egyedülálló módon egyszerre négy kiállítást tekinthetnek meg a kultúra szerelmesei: a nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis meghosszabbították a tárlatokat.
2015. július 7.
A Tünet Együttes július 17-én két programmal is részt vesz a festői környezetben megrendezett Bánkitó Fesztiválon. A hetedik alkalommal jelentkező fesztiválon a zenei, közéleti, kulturális programok mellett színházi programok is várják az érdeklődőket. A Tünet Együttes Szabó Réka Reggeli tornájára és a Lakjunk jól! című közösségi, interaktív társasjátékra hívja a fesztiválozókat július 17-én.
előző 12 következő
Legújabb hírek