Programok

február

október

november

24
szombat
Ceglédi Jégpálya
26
hétfő
Gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat 2018. november 9. és 2019. január 1. között a főváros egyik legszebb főterén, a Vörösmarty téren.
29
csütörtök
Füredi Advent
Aki decemberben ellátogat Balatonfüredre, az csodálatos karácsonyi hangulatnak lehet részese a mesék és a csillagos ég között.

december

01
szombat
Ceglédi Advent
01
szombat
A Karácsonyt várva ünnepi hangulatot hoznak életünkbe a szervezők. Átszellemülten, nyitott szívvel várhatjuk így a szeretet ünnepét.
02
vasárnap
2018-ban is a karácsonyi vásárba látogatók ünnepi hangulatba kerülnek az ünnepi pompában felöltöztetett utcákon, tereken. Kürtőskalács illat, ízletes forraltbor és halk karácsonyi zene gondoskodik a hangulatról.
21
péntek
Ezeregyév Generációk
A TÖRTÉNELEM EXTÁZISA 21 TÁNCKÉPBEN
21
péntek
A Klasszik Rádió hagyományos karácsonyi koncertje december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével.
22
szombat
Advent idején a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeum is programokkal várja látogatóit december 22-én. Advent a karácsonyi készülődés négyhetes időszaka. A vallási közösségekben a böjt, a hajnali misék, az elmélyülés ideje, amely szigorúan mentes a zenés-táncos mulatságoktól. Ekkor készülnek fel a kántálók, a betlehemesek a karácsonyesti köszöntésekre. A közösségi készülődés hangulatát eleveníti fel múzeumi programunk is.
27
csütörtök
Alma Együttes - Családi koncert
Családi koncert és felhőtlen táncos-zenés együttlét, ahol a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.
28
péntek
Monte Cristo grófja musical
Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is.
29
szombat
Magic Show II. - Veszprém
MAGIC SHOW TURNÉ 2018
30
vasárnap
Évzáró Alfa Romeo és RC modelltalálkozó kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón az Extreme Airfield Modellpálya és Szabadidő Központ területén december 30.-án
30
vasárnap
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertjén Liszt, Brahms, Strauss, Bizet közkedvelt dallamai mellett borkóstoló, vacsora, néptáncbemutató teszi felejthetetlenné az estét. Minden évben a ZENE-BOR ünnepén december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban, nagyszabású gálakoncertet ad.
31
hétfő
Az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül megrendezésre Hajdúszoboszló főterén, a hagyományos programot, tűzijáték és zenés koncertek követik. A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. Úgy tudjuk, hogy elődeink 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. E neves esemény megemlékezésének és az óév búcsúztatásának örömére telik meg emberekkel a város főtere az év utolsó estéjén. A rendezvény minden évben hagyományos program elemekkel és új attrakciókkal űzi el a „gonosz erőket” és köszönti az új évet. Az est folyamán nagyszabású koncertek és tűzijáték is várja az érdeklődőket.
31
hétfő
Szilveszteri zenés éjszakai fürdőzés
Szilveszterkor is zenés éjszakai fürdőzés a Ceglédi Gyógyfürdőben!
31
hétfő
Szilveszteri Retro Party
Albertirsa legnagyobb zenés bulija!
31
hétfő
Szilveszteri bűvész előadás a budapesti Bűvész Színházban.

január

05
szombat
Balatoni Esküvő Kiállítás
Ha esküvő akkor Balatonfüred! Légy a Nagy napon tökéletes!
09
szerda
Budapest Bár koncert
A Budapest Bár koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. A zenekar tengernyi dalból válogat egy-egy koncertre, a fellépő énekesektől függően más – más a repertoár, sőt, a zenekar is rendszerint meglepi valamivel a közönséget.
18
péntek
JazzPéntek
Sinatrától Máté Péterig - Farkas Gábriel & His Band
28
hétfő
Életed Filmje
Kovács András Péter önálló estje

február

26
kedd
Kádár Annamária Cegléden!
Az érzelmi intelligencia fejlesztése

március

04
hétfő
Minden évben tavasszal Hajdúszoboszlón a kultúráé és a művészeteké a főszerep a rendezvények tekintetében. A Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok rendezvénysorozat helyszínei az idei évben a megújult Kulturális Központ. A több hetes rendezvényen kiállítások, színházi előadások, könnyű és komoly zenei koncertek és egyéb szórakoztató műsorok szerepelnek majd a programban.

április