Programok

március

31
vasárnap
A Budapest Borfesztivál bemutatja: Rosalia Fesztivál - Rosé és Pezsgő Liget 2019.

április

25
csütörtök
György-napi vásár
27
szombat
Az év szezonnyitó bulija, hagyományos rendezvénye a hajdúszoboszlói fürdőnek.
27
szombat
Szeretettel várnak minden érdeklődőt, főzni vágyót, kóstolgatót, kóstoltatót, mestert, komédiást és muzsikust, gyereket és felnőttet.
28
vasárnap
Idegen/Necunoscutu
29
hétfő
Tánc Világnapja

május

01
szerda
03
péntek
A nyár első gasztronómiai fesztiválján Hajdúszoboszlón a grillezett ételek és a kiváló sörök a főszereplők.
04
szombat
Motoros börze
09
csütörtök
Pál Feri Cegléden!
Elégedetten az élettel
10
péntek
Köz-Tét
18
szombat
Építsd meg saját őrült autódat a környezettudatosság jegyében és indulj a versenyen Zalakaros központjában. Izgalmas futamok, igazán őrült járművekkel.
18
szombat
A bajaiak múltjából gyökerező kedves és emberközeli ünnep, amikor a vízen járók védőszentjére, Nepomuki Szent Jánosra emlékeznek.
18
szombat
Búcsúi Bál
20
hétfő
Művészettörténet IV.
500 éve hunyt el Leonardo da Vinci
26
vasárnap
A Hungarospa egész nap programokat biztosít a gyermekeknek a Strandfürdő és az élményfürdő területén.
26
vasárnap
Orbán-napi vásár

június

02
vasárnap
Dáma futam
07
péntek
A jó idő beköszöntével megrendezett gasztronómiai eseményen grillezett, szabad tűzön készült ételeket és azokhoz illő ízletes söröket, sörkülönlegességeket kóstolhatnak meg az ínyencek.
08
szombat
A bajai utcazenész fesztivál minden évben változatos programokkal és élményekkel színesíti baja város utcáit és főterét, a szentháromság teret. A fesztivál egyben egy verseny is, ahol a közönségszavazatok alapján a három legjobb előadó díjazásban részesül.
08
szombat
Ha süt a nap, selymes a homok és ringat a víz, akkor a bajaiak szinte biztosan kitelepülnek a Sugovica partjára. Indítsuk együtt a nyarat egy nagyszabású strandfesztivállal, ahol a szórakozás, a jó zene és a kitűnő programok játsszák a főszerepet!
09
vasárnap
A Pünkösdi hosszú hétvégén az élménymedencék, pezsgő- hullám-, gyermekmedence, a pancsoló medence és az úszómedence is várja a lubickolni vágyókat.
21
péntek
Köz-Tét
22
szombat
Szent Iván-éji tűz és víz
Éjszakai fürdőzés
30
vasárnap
László-napi vásár

július

06
szombat
Hazai popsztárok előadásai.
11
csütörtök
Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban.
12
péntek
Nem teljes Shakespeare művek előadása
12
péntek
Köz-Tét
19
péntek
Dumafüred
Dumaszínház Balatonfüreden
26
péntek
Kézműves sörök, mennyei streetfood, csodás zenei élmény, mindez a Tóth Kálmán téren Baján, július utolsó hétvégéjén!
26
péntek
A tavalyi fergeteges balatonboglári koncert után a Kultkikötő „nagyszínpadán”, azaz a balatonföldvári helyszínen is fellép A GRUND – VÍGSZÍNHÁZI FIÚZENEKAR!
27
szombat
Nyáresti Vigadalom
28
vasárnap
Magdolna-napi vásár
29
hétfő
Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához, 8 önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait.

augusztus

03
szombat
Egészségnap
09
péntek
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez.
09
péntek
Köz-Tét
16
péntek
Mintha elvágták vol - L'art pour L'art Társulat Vegyük pl., a Mintha elvágták vol című előadást! Amikor ön a jegyét megvette rá, akkor az a jelen volt, az előadás viszont a jövőben zajlott majd. Amikor az elkövetkezendő jelenben az előadást nézi, a jegyvétel lesz a múlt, az előadás utáni rész pedig a jövő. Igen ám, de mi történik a jegyvétel alatt, az előadás közben, illetve a mindkettő után következő időintervallumban?
17
szombat
Idén ismét megrendezik Hajóson a Városnapot, melyre változatos programokkal várnak minden érdeklődőt.
20
kedd
2019. augusztus 20-án bácskai lovasnap Baján, a Petőfi-szigeten.
23
péntek
A Budapest Bár koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. A zenekar tengernyi dalból válogat egy-egy koncertre, a fellépő énekesektől függően más – más a repertoár, sőt, a zenekar is rendszerint meglepi valamivel a közönséget. Az is jó a Budapest Bárban, hogy minden generációnak más élményt nyújt, mindenki izgatottan várhatja a saját kedvencét. Akárhány embert megkérdezünk, más-más élményt emel ki a koncert után. Hiszen a koncertek különböző színeket mutatnak: utaztatnak az időben, az érzelmek széles skáláját pengetik, emlékeket, embereket idéznek meg amellett, hogy nagyszerű zenei élményt is nyújtanak. Így lesz ez a balatonföldvári Kultkikötőben is.

szeptember

06
péntek
Bácska kincsei természeti napok 2019. szeptember 6-án és 7-én a Petőfi-szigeten.
06
péntek
V. Tápiófeszt
12
csütörtök
Kerekdomb Fesztivál 2019
A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán.
13
péntek
A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.
13
péntek
Köz-Tét
14
szombat
Nyitott Templomok Éjszakája
22
vasárnap
Picur futam
29
vasárnap
Idősek világnapja

október

13
vasárnap
A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum 2019. október 13-a a magyar fürdőkultúra napja alkalmából ismét kedvezményekkel és szórakoztató programokkal várja vendégeit.
18
péntek
A kiváló magyar borok ünnepe ez, ahol megelevenedik a szüretelés tradíciója.
31
csütörtök
TökJó Halloween Habparty és esti fürdőzés az Aqua-Palace élményfürdőben.

november

02
szombat
Halloween night
30
szombat
Ceglédi Advent

december

01
vasárnap
András-napi vásár
07
szombat
Mikulás futás
25
szerda
Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparty és karácsonyi szauna szeánszok várják a vendégeket a karácsonyi időszakban.
31
kedd
A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő az év utolsó éjszakáján szilveszteri habparty-val várja azokat, akik fürdőruhában szeretnék a 2020-as évet köszönteni.