Európa legnagyobb kincsvadászata igazi kikapcsolódás a családok és barátok részére

2021. március 7., vasárnap, 11:44

Márciusban indították útnak Európa nagyszabású kincsvadászatát, amelynek nyereménye 2 000 000 Ft értékű befektetési aranyrudak és egy páros utazás. A Nemzet Aranya szabadtéri kincskeresésben bárki részt vehet, aki elég leleményes, gyors és jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.

Elástunk 2.000.000.- forint értékű aranyrudat egy kincsesládában, Pest megyében! Szeretnéd te megtalálni? Válts jegyet egy igazi kincsvadászatra! Fotó: nemzetaranya.hu

Magyarország egyik legnépszerűbb szabadulószoba hálózatának tulajdonosa, Koltai Balázs merész vállalkozásba kezdett. Monumentális kincsvadászatot szervez, amelynek indulásakor saját maga ásta el a kincset jelentő 2 millió Ft értékű aranyrudakat!

„Szerettünk volna valami igazán új és vad ötlettel előállni. Ilyen még nem volt Európában, hiszen Budapesten és környékén valahol elástunk 2 millió forintot aranyban. Gyerekként mindenki szeretett volna legalább egyszer kalóz vagy kincskereső lenni. Az emberek szeretnek értékes dolgokat megtalálni, nyomozni, felfedezni. Ráadásul ez egy szabadtéri program, ami akár a vírushelyzetben is tud működni! Mindenképp olyan dolgot szerettünk volna, ami a szabadban is le tudja kötni az embereket, összehozza a családokat, baráti társaságokat, és van plusz motiváció is a játékra.” - nyilatkozta Koltai Balázs, a kincsvadászat ötletgazdája.



„Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy ebben az időszakban újra össze tudjuk hozni biztonságos körülmények között, a szabad ég alatt az embereket, és felrázzuk őket a bezártság okozta lesújtott állapotból!” - tette hozzá Ureczky Balázs, a projekt társtulajdonosa.

Balázsék mellett Viczián Viktória is hatalmas rajongója a szabadulós, kincsvadászós játékoknak, aki hajszára hív minden kalandvágyót, a Nemzet Aranya arcaként! A 2017-es Miss Earth Hungary szépségkirálynője örömmel vállalta a felkérést, akinek több feladata is lesz a játék során.

Viczián Viktória - a 2017-es Miss Earth Hungary szépségkirálynője - is részt vesz a Nemzet Aranya népszerűsítésében Fotó: nemzetaranya.hu

„Nagyon szeretem a szabadulószobákat és a logikai feladványokat. Az első gondolatom az volt, hogy mennyire sajnálom, hogy játékosként nem indulhatok egy ilyen őrületes kalandban. Mindig is szerettem az Indiana Jones jellegű kalandfilmeket, és ebben a játékban szívesen kipróbáltam volna magam, a barátaimmal együtt. Azt gondolom, hogy ebben a járvány helyzetben különösen jó, hogy az emberek szabadtéren, egymás veszélyeztetése nélkül, de mégis együtt tudnak részt venni egy izgalmas programban, amelynek bizony tétje is van. Nem is akármilyen! Szerintem ez egy nem mindennapi program, amilyen még nem volt sehol.” - nyilatkozta Viczián Viktória, aki nehéz időszakon van túl.

„A Nemzet Aranya kincsvadászatban minden korosztály jól érezheti magát, hiszen ez egy fantasztikus kaland lesz, remek kis fejtörőkkel, és persze vidámságot hoz a monoton, szürke napokba. Akár egy szakítás után is tökéletes búfelejtő. Pár hónapja lezárult egy hosszú kapcsolatom, és nagyon nehéz volt ez az időszak, de szerencsére a rengeteg munka segített, hogy lefoglaljam magam. A Nemzet Aranya projekt előkészületei is annyira felpörgettek, hogy gondolatban én is „harcba szálltam” a kincsért. A legjobb az egészben, hogy szabadtéri játék, és így nem csak a családtagokkal vagy barátokkal mehetünk kincset keresni, hanem a kis kedvenceinket is magunkkal vihetjük!” - tette hozzá a gyönyörű influencer.

A Nemzet Aranyát több fős kreatív csapat tervezte, és hónapokig tartott a projekt kidolgozása, amely tervezők, grafikusok, szabadulószoba szakemberek, marketingesek és tanácsadók közreműködésével állt össze.

A játék 5 héten keresztül fog tartani, amely során a kincsvadászok hétről hétre fejtörő feladványok megoldásával jutnak egyre közelebb az elásott kincs pontos helyéhez.

„A Nemzet Aranya fő célja, hogy új élménnyel bővítse a családok és baráti társaságok programját, hogy aktív és izgalmas kalandban legyen részük. Hiszen mindenki szeretne elásott kincset találni! A frappáns rejtvények mellett, Magyarország eddig soha nem hallott történetei valamint aforizmái is hozzásegítenek a megoldáshoz.” - nyilatkozta Koltai Balázs, a Pániq-Szoba alapítója.

A kalandjátékra a weboldalon március 31-ig be lehet csatlakozni:
https://nemzetaranya.hu/

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Legújabb hírek