Csiribiri

Cegléd / 2024. április 21.,
Halász Judit koncert
Csiribiri Cegléd plakát
Csiribiri Cegléd
Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csiribiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
Legutoljára 2021 őszén jelent meg lemeze „A vitéz, a kalóz, meg a nagymama”, majd ezt követően 2022 őszén egy válogatás lemez „Miénk a világ” címmel.
Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.
A gyerekek - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari-díjjal, Érdemes Művész kitüntetéssel, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.
____________________________
Jegyek már kaphatók jegypénztárunkban és a cegledikultura.jegy.hu oldalon.
Jegyárak:
- Szólójegy:
• elővételben: 4 500 Ft
• előadás napján: 4 900 Ft
- Családi jegy (4 fő):
• elővételben: 15 200 Ft
• előadás napján: 17 200 Ft

Helyszín: Kossuth Művelődési Központ