EGY ÉLETEM

Cegléd / 2024. május 23., Jegyár: 7.900, 5.900 Ft
EGY ÉLETEM Cegléd plakát
EGY ÉLETEM Cegléd
„Fantasztikus élmény volt. Fájt az arcom a nevetéstől.” - Orvos-Tóth Noémi (pszichológus)
„Ez az est a személyesség, a kreativitás és a humor diadala.” - Török András (Vademecum)
„Grecsó szerencsénkre sokat beszél magáról, mert így mi is kaphatunk egy másik ember kudarcaiból és örömeiből, kérdéseiből és válaszaiból.” - Sümegi Noémi (index.hu)
„Roppant szórakoztató módon tárja elénk az útját tarkító bukdácsolásokat. Engem megvett kilóra az Egy életem, várom a folytatást!” - Fiala Borcsa (wmn.hu)
Az EGY ÉLETEM sorozatban híres művészek mesélnek az életükről, a számukra meghatározó pillanatokról és történetekről. A műfaj: Életrajzi stand up est. Itt a forgatókönyvet valóban az élet írja.
Grecsó Krisztián napjaink talán legnépszerűbb írója. Mint minden író, személyes élményeit elsősorban a könyveibe sűríti. De nemcsak azokat, hanem bármilyen más impulzust, amit a könyv megkövetel tőle.
Ezen a jókedvű estén viszont csak magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, diákévekről, szerelmekről. A megmosolyogtató művészi kísérleteiről a néptánc, a festészet és a könnyűzene területén. Majd az első tétova irodalmi lépéseiről, amelyek lassan elvezették a Pletykaanyu kötet botrányáig. De az est folyamán szóba kerül magánélete, házassága, betegsége, lányuk örökbe fogadása és sok minden más is, ami személyiségét formálta.
Egy élete, egy halála – kiáll Önök elé és elmeséli a saját történetét.
Szereplő: Grecsó Kriszián
Rendező-producer: Lévai Balázs
Dramaturg: Gyulay Eszter
Technika: Ács István
Látvány, vetítés: Virgács Niki
Produkciós menedzser: Fantoly Nikolett
Az előadás hossza: kb. 90 perc

Helyszín: Kossuth Művelődési Központ
Időpont: 19:00