XII. – Pest vármegyei „kézilabdás ünnep”

Cegléd / 2024. május 25.,
XII. – Pest vármegyei „kézilabdás ünnep” Cegléd plakát
XII. – Pest vármegyei „kézilabdás ünnep” Cegléd
Együtt a gyerekekért! - jótékonysági kézilabda program a gyereknapi hétvégén

Ahogy azt a korábbi években már megszokhatták, a Final24 szervezői a zsákbamacska csomagok eladásából származó teljes bevételt ezúttal is egy, a rendezvénynek otthont adó településhez köthető jótékonysági szervezet támogatására ajánlják fel.
Idén a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának munkáját segítő Dr. Jójárt József Alapítvány lesz a kedvezményezett; mely a magas színvonalú gyermekellátás biztosítása mellett korszerű orvosi eszközök vásárlásával, valamint a gyermekosztállyal kapcsolatos különböző felújításokban és fejlesztési beruházásokban való részvétellel fejti ki karitatív tevékenységét.
És hogy egyúttal a kórház kis betegeinek is örömet szerezhessünk, idén újra megrendezésre kerül a „Repüljenek a macik!” akció. (Pár szóban röviden a kezdeményezésről azoknak, akik korábban nem találkoztak még vele vagy nem ismerik: az amerikai profi jégkorong-bajnokság - NHL - mérkőzésein szokás, hogy a mérkőzések első gólja után a nézők a jégre dobják a magukkal hozott plüssállatokat, melyet a rendezők jótékonysági célra gyűjtenek és ajánlanak fel.) Ezúttal tehát arra kérünk mindenkit, aki kilátogat a rendezvényre és megteheti, hogy hozzon magával bármilyen plüssállatot, majd a találkozók első góljai után dobja a pályára! Az önkénteseink által összegyűjtött „adományt” a Final24 Szervezőbizottsága eljuttatja a Kórház kis betegeihez, hogy ezzel is örömet csempésszünk a kórházban töltött mindennapjaikba.
Ahogy tehát a címben is utaltunk rá: most is fogjon össze a Pest vármegyei kézilabdás társadalom, segítsünk együtt a sport erejével

Helyszín: Gál József Sportcsarnok