Hévízi Termelői Piac

Hévíz / 2024. március 21. - 2024. december 31., Kedd: 8:00-13:00, Csütörtök: 12:00:17:00 Szombat: 8:00-13:00
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató.
Hévízi Termelői Piac Hévíz
A friss kenyeret, kolbászokat, a házilag készített süteményeket és tehéntejet akár meg is kóstolhatjuk vásárlás előtt. A finom áruk mellett mesteremberek árulják portékáikat, helyben vásárolhatunk cserépedényeket, kosarakat vagy akár kézi készítésű szappanokat.

A Hévízi Termelői Piac a tudatos vásárlóknak kínál minőségi és vegyszermentes termékeket. A vásárlással pedig nem csak a környéken élő termelőket támogatjuk, hanem az egészséges életmód mellett döntünk.

A Hévízi Termelői Piac mellett döntött már az a 800 árus is, akik időről-időre kézműves termékeiket kínálják a vendégeknek. Látogasson el hozzánk Ön is!

Ismerj meg bennünket!

Egy új programot illetve látványosságot indít a Hévízi Termelő Piac, melynek a neve: Ismerj meg bennünket. Minden alkalommal más-más kézműves vagy kistermelő mutatkozik be a piacon, aki egy egyszerű termék elkészítésével megmutatja, hogyan készülnek a portékái.

Az aktuális kiállítókért és időpontokért kövesse a Hévízi Termelői Piac Facebook oldalát! 

A piac az alábbiak szerint tart nyitva:

  • kedd: 8:00 -13:00
  • csütörtök: 12:00 -17:00
  • szombat: 8:00 -13:00